Ingrediënten (voor 6 porties):
- 750 ml soyamelk natuur
- 125g rijstvlokjes
- 4 el Tagatesse zoetstof
- 1 mango
- 8 abrikozen
- amandelschilfers
Bereidingswijze:
Breng de soyamelk aan de kook. Voeg de rijstvlokjes en de zoetstof toe aan de kokende soyamelk en laat het geheel gedurende 6 minuten doorkoken onder voortdurend omroeren. Neem de rijstpap van het vuur en verdeel in 6 porties en laat afkoelen. Stort de potjes rijstpap op 8 aparte dessertbordjes. Schil de mango, verwijder de pit en snij in groffe stukken. Mix de stukken mango in een blender tot mangosaus. Giet de mangosaus over de rijstpap. Was de abrikozen in snij in dunne schijfjes. Schik deze over en rond de rijstpap. Bak de amandelschilfers kort in een kookpot of rooster ze onder de grill tot ze lichtbruin worden. Strooi ze over de rijstpapdessertjes en dien op. Smakelijk!
|