Asperges met garnalen en zalm

asperges-zalm-garnaal

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 kg witte asperges
  • 2 eieren
  • 200 g grijze garnalen
  • 4 schijfjes gerookte zalm
  • 600 g aardappelen
  • 1 el light mayonnaise
  • peterselie

Bereidingswijze:

Schil de asperges en kook ze gaar.
Kook de eieren hard, pel ze en plet ze met een vork fijn.
Schil de aardappelen en kook ze gaar.
Was de peterselie en snipper deze fijn.
Neem 1 eetlepel light mayonnaise, leng aan met een beetje water en shake goed.
Meng hieronder wat peterselie.
Schik de asperges op 4 borden, schik hierover het geplette ei.
Dien op met wat gerookte zalm, grijze garnalen, gekookte aardappelen en wat peterseliedressing en werk af met de rest van de peterselie.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren