bulghur groenteschotel met zalm

bulghur groenteschotel zalm

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 2 zakjes bulghur van 125 g
  • 300 g wortelen
  • 3 rode paprika’s
  • 2 courgetten
  • 4 zalmmoten van 150 g
  • gezonde margarine
  • viskruiden
  • dragon
  • vetarm visbouillonpoeder

Bereidingswijze:

Kook de bulghur gaar in 10 minuten of aangegeven zoals op de verpakking.
Giet de bulghur af, maar laat nog een kleine hoeveelheid vocht over in de pot.
Los hierin het bouillonpoeder op en roer goed door de bulghur.
Schil de wortelen en snij in schijven.
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snij ze in groffe stukken.
Was de courgetten en snij in schijven.
Kook of stoom alle groenten gaar.
Kruid de zalmmoten met viskruiden en bak ze gaar in de gezonde margarine.
Schik op een bord de groenten, daarop de bulghur en daarop de zalmmoot.
Werk af met dragon en dien op.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren