Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 Kaapse Heekfilets van 150 g
- 200 g diepvriesdoperwten
- 200 g maïskorreltjes
- 400 g zoete aardappelen
- 300 g krieltjes
- verse basilicumblaadjes
- 400 g snoeptomaten
- 1 dikke ui
- provencaalse kruiden
- viskruiden
- 2 el gezonde margarine
Bereidingswijze:
Kruid de Kaapse Heekfilets met viskruiden. Doe een beetje gezonde margarine in een pan en bak hierin de visfilets gaar. Kook de doperwten gaar evenals de maïs en meng onder mekaar. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes. Was en kuis de krieltjes en kruid met provencaalse kruiden. Bak de krieltjes samen met de zoete aardappelblokjes gaar. Meng de erwten, maïs, krieltjes en zoete aardappelblokjes onder mekaar en dien op samen met de vis. Pel de ui en snij deze fijn. Doe een eetlepel margarine in een diepe pan en stoof hier in de ui aan. Was de snoeptomaten, snij ze middendoor en bak deze kort gaar samen met de ajuin. Breng op smaak met provencaalse kruiden en verse basilicumblaadjes. Breng dit tomaten-basilicum-ui mengsel aan op de vis en dien het geheel op. Laat het smaken!
|