Koude pasta schotel met zalm

koude-pasta-zalm

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g kikkererwten-maïs spirelli
  • 4 blikjes zalm op eigen nat van 100 g of 4 verse zalmmoten
  • kleine blikjes ananas op eigen sap of verse ananas
  • 200 g diepvriesdoperwten
  • een takje kerstomaatjes
  • 5 dikke wortelen
  • een busseltje radijsjes
  • 1 maïskolf
  • 2 puntpaprika’s
  • 2 stronken witloof
  • 4 el dressing

Bereidingswijze:

Kook de kikkererwten-maïs pasta gaar in 6 minuten, spoel goed af en laat afkoelen.
Stoom de zalmmoten gaar, snij in stukken en laat eveneens afkoelen.
Schil de verse ananas, snij in blokjes en voeg dit bij het pasta-zalmmengsel.
Maak de maïskolf klaar zoals reeds eerder beschreven in een ander recept en voeg bij de rest.
Kook de diepvriesdorperwtjes, laat afkoelen en voeg bij het geheel.
Was de kerstomaatjes, snij ze in de helft en voeg ze bij het geheel.
Schil de wortelen, snij ze in plakjes, kook ze gaar en voeg ze bij het geheel.
Was de radijsjes, snij ze in stukken en voeg ze bij de pastamengeling.
Was de stronken witloof, snij in snippers en voeg ze bij het geheel.
Was de paprika’s, snij ze in reepjes en voeg toe aan het geheel.
Voeg 4 el dressing toe en meng alles goed onder elkaar.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren