Pannetje van vis

pannetje-vis

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 kabeljauwhaasjes van 150 g
  • viskruiden
  • 1 kg spinazie
  • 125 g mozarellabolletjes
  • aardappelpuree
  • 500 g wortelen
  • 1 stengel selder
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 4 el gezonde margarine
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Bereid de aardappelpuree op een magere manier en hou hem warm.
Was de verse bladspinazie, kruid met peper en zout en doe hem in een kookpot en warm al roerend op met een beetje water.
Voeg de mozarellabolletjes toe en blijf nog even doorroeren.
Schil de wortelen en snij in schijfjes.
Was de selder en snij eveneens in kleine stukjes.
Was de paprika’s, maak ze schoon en snij eveneens in dunne reepjes.
Stoof de wortelen, de selder en de paprikareepjes op in een beetje vetstof.
Kruid de kabeljauwhaasjes met viskruiden en bak deze eveneens in een beetje gezonde margarine.
Dien de gebakken kabeljauwmoot op met de gestoofde groenten, de puree en de spinazie met mozarella.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren