Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 stukken skrei van 150 g
- viskruiden
- provencaalse kruiden
- 4 trostomaten
- 2 courgetten
- 4 dikke wortels
- 250 g kastanjechampignons
- 1 kg aardappelen
- 4 el koolzaadolie
Bereidingswijze:
Schil de aardappelen, kook ze gaar en giet ze af. Was de trostomaten en snij ze in schijfjes. Leg 4 blaadjes alumiumfolie open. Leg de skreifilets hier op en voeg viskruiden toe. Leg op elke visfilet 2 schijfjes tomaat en snij de overige schijfjes tomaat in kleine blokjes. Breng wat provencaalse kruiden aan op de tomatenschijfjes op de vis. Was de courgetten, maak ze schoon en snij ze in blokjes. Schil de wortelen met een dunschiller, snij ze in fijne reepjes en kook ze beetgaar. Maak de kastanjechampignons schoon en snij ze in schijfjes. Schik al deze groentjes rond de skreifilets, voeg een beetje olie toe, kruid met peper en zout en vouw de pakketjes goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Zet ze gedurende 30 tot minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Dien op met de gekookte aardappelen.
|