Ingrediënten (voor 4 personen):
- 12 tongrolletjes
- 2 broccoli’s
- 1 rode paprika
- 8 rösti’s
- 1 brikje van 250 ml magere soyaroomvervanger
- Maïzena Expresse voor witte sauzen
- 1 vetarm visbouillonblokje
Bereidingswijze:
Maak de rösti’s klaar zoals aangegeven in een vorig recept van aardappelsterretjes. Was de broccoli, verdeel in roosjes en kook of stoom ze beetgaar. Laat de tongrolletjes in de microgolf garen gedurende 10 minuten zonder vetstof. Was de paprika en snij in brunoise. Voeg het kookvocht van de broccoli en het kookvocht van de tongrolletjes samen, voeg de soyaroomvervanger toe en het vetarm visbouillonblokje en laat het geheel koken. Neem enkele broccoliroosjes, hak ze heel fijn en voeg ze toe aan de saus. Dik de saus in met Maïzena Expresse voor witte sauzen. Schik op elk bord: enkele broccoliroosjes, 3 tongrolletjes en 2 rösti’s. Giet een beetje saus over de tongrolletjes en de broccoliroosjes. Werk af met de paprikabrunoise en dien op.
|