Witte asperges met krieltjes en zalmmoot

witteasperges-zalmmoot

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1 kg witte asperges
  • 800 g krieltjes
  • 4 zalmmoten van 150 g
  • gezonde margarine
  • 250 ml Alpro soya light cuisine
  • 250 ml vetarme visbouillon
  • Maïzena Express voor witte sauzen
  • zout, peper en viskruiden

Bereidingswijze:

Schil de asperges en kook ze gaar.
Schil de krieltjes, kruid met peper en zout en bak ze gaar in de gezonde margarine.
Stoom de zalmmoten gaar en breng op smaak met viskruiden.
Doe de Alpro soya light cuisine samen met de vetarme visbouillon in een steelpan, breng aan de kook en bindt met Maïzena Expresse voor witte sauzen.
Schik de asperges met de krieltjes en de stukjes zalmmoot op 4 borden en overgiet met een beetje witte saus.
Smakelijk!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren