Zeebaars met knolselder en aardpeer

zeebaars-knolselder-aardpeer

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 zeebaarsfilets
  • 1 kg aardperen
  • 250 g wortelen
  • 1 knolselder
  • 250 g broccoli-asperge
  • peterselie
  • peper en zout
  • viskruiden
  • dille
  • pijpajuin
  • 4 el gezonde margarine

Bereidingswijze:

Kruid de zeebaarsfilets met viskruiden en bak ze gaar in een pan in een weinig gezonde margarine.
Schil de aardperen en bak ze tevens gaar in een weinig gezonde margarine.
Was de broccoli-asperges, kruid met peper en zout en stoom ze gaar.
Schil de knolselder en snij in blokjes.
Schil de wortelen en snij ze in dunne reepjes.
Was de peterselie en snipper deze fijn.
Kook de knolselderblokjes en de wortelreepjes gaar en werk af met peper, zout en gesnipperde peterselie.
Was de pijpajuin en snij deze in fijne ringetjes.
Schik op een bord een grote schep knolselder-wortelmengsel, enkele broccoli- asperges, enkele stukjes aardpeer en schik hierop de zeebaarsfilet.
Werk af met enkele takjes dille en wat gesnipperde pijpajuin.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren