Ingrediënten (voor 4 personen):
- 8 sneetjes Waldcornbrood
- Phildelphia geitenkaas-rozemarijn
- enkele mini komkommers
- enkele snoeptomaatjes in verschillende kleuren (rood, oranje, geel)
- enkele takjes basilicum
- enkele takjes peterselie
- pijnboompitten
- sesamzaadjes
Bereidingswijze:
Kook de kikkererwten/linzenrijst gaar in 9 minuten (zoals op de verpakking vermeld) en giet af. Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze in zeer kleine stukjes (gebruik desnoods een keukenrobot). Roerbak de groenten gaar in een wok of roerbakpan. Voeg de rijst toe aan de groentenmengeling, breng op smaak met de nasi goreng kruiden en roer alles goed onder mekaar. Kruid de kalkoenblokjes met de kippekruiden en bak ze op. Dien de rijst-groentenmengeling op met de kalkoenblokjes en werk af met fijngesnipperde bieslook. Laat het smaken.
|