Waldcorntriangel met rosbief of biefsteak

waldcorntriangel

Ingrediënten (voor 4 porties):

  • 4 Waldcorntraingels
  • een zakje veldsla
  • 1 schijfjes rosbief
  • 1 mini rode paprika en 1 mini gele paprika
  • enkele zongedroogde tomaten
  • Balsamico crème
  • enkele plakjes biefsteakbeleg (Albert Heyn)
  • een potje rodenbietensla

Bereidingswijze:

Was de veldsla en de paprika’s.
Maak de paprika’s schoon en snij ze in reepjes.
Snij de Waldcorntriangels midden door.
Beleg ze met wat veldsla.
Beleg 2 van de 4 met rosbief, enkele schijfjes paprika en enkele zongedroogde tomaten en een beetje balsamico-crème.
Beleg de andere2 met biefsteakbeleg en rodebietensla.
Laat het smaken!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren