Suikervrije ketchup

suikervrije ketchup

Ingrediënten (voor 350 ml tommatenketchup):

  • 1 kg cocktailtomaten
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 65 ml water
  • 2 el Sukrin Syrup
  • een mespunt mosterd
  • 40 ml appelazijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • enkele takjes koriander
  • enkele blaadjes basilicum
  • een snuifje selderijzout
  • 1/4de theelepel worcestershiresaus
  • kruiden naar smaak: provencaalse kruiden, nootmuskaat, kruidnagels, peper

Bereidingswijze:

Voeg alles in een mixer of blender en mix alles heel fijn tot een egale lopende saus en je suikervrije ketchup is klaar!
Je kan deze homemade ketchup gedurende 2 weken bewaren in de koelkast.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren