Ingrediënten (voor 4 personen):
- 200 g veldsla
- 50 g rucola
- 1 dikke rode ui
- 1 pijpajuin
- 1 Durondeaupeer
- 1 ei
- 50 g geitenkaasblokjes
- 100 g magere spekrepen 5% vet (AH)
- een koffielepel amandelschilfers
Bereidingswijze:
Meng de rucola met de veldsla en schik op een schotel. Pel de rode ui, snij in ringen en verdeel over de salade. Was de pijpajuin, snij deze fijn en verdeel over het slaatje. Was de peer snij in 4, verwijder het klokhuis en snij in dunne plakjes. Schik deze op het slaatje. Kook het ei gaar; laat afkoelen; snij in 2 en schik eveneens op het slaatje. Schik de geitenkaasblokjes eveneens op het slaatje. Bak de spekrepen knapperig en schik ook op het slaatje. Leg de amandelschilfers even onder de grill tot ze goudbruin zien en verdeel ze over het slaatje. Laat het alvast smaken!
|