Ingrediënten (voor 4 personen):
- 200 g spinazie
- 1 komkommer
- 1 rode en 1 gele puntpaprika
- 1 klein blikje maïs
- 1 rode ui
- 1 busseltje radijsjes
- 1 bakje champignons
- 500 g kalkoenblokjes
- kippekruiden
- 2 el gezonde vetstof
Bereidingswijze:
Was de spinazie en verdeel in 4 kommmetjes. Was de komkommer en snij in schijfjes en verdeel over de spinazie. Was de paprika’s, maak ze schoon en snij ze in kleine reepjes. Spoel de maïs goed af en verdeel samen met de paprika’s over de kommetjes. Pel de rode ui, snij in ringen en verdeel eveneens over de bordjes. Was en kuis de radijsjes en snij deze fijn. Verdeel de rode uiringen en de fijngeraspte radijsjes over de slaatjes. Kruid de kalkoenblokjes met kippekruiden en bak deze gaar in de gezonde vetstof. Was de champignons, voeg deze toe aan de kalkoenblokjes en bak deze gaar. Voeg de warme mengeling van champpignons en kalkoenblokjes toe aan de bordjes en dien op.
|