Havermoutcrumble met appel en veenbes

havermoutcrumble-appel-veenbessen

Ingrediënten (voor 8 personen):

  • 2 zoete appels type Jonagold
  • 100 g veenbessen
  • 2 el Sukrin Gold
  • 100 g havermout
  • 100 g speltmeel
  • 75 g Sukrin Melis
  • 75 g amandelmeel
  • 50 g gezonde margarine

Bereidingswijze:

Was en schil de appels.
Was de veenbesen.
Schik de appelstukjes en de veenbessen in een ovenschotel en strooi er 2 el Sukrin Gold over.
Meng in een aparte kom de havermout, het meel, het amandelmeel, de zoetstof en de vetstof tot een kruimelig geheel.
Verdeel dit mengsel over de appeltjes en de veenbessen.
Bak het geheel gedurende 30 min in een voorverwarmde oven op 160°C.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren