Viscocktail

viscocktail

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 1/4de ijsbergsla
  • 20 snoeptomaten
  • 2 eieren
  • 100 g gerookte zalmblokjes
  • 100 g rivierkreeftjes
  • 4 el light cocktailsaus
  • peterselie

Bereidingswijze:

Was de ijsbergsla en snij in zeer fijne reepjes.
Verdeel dit over 4 kleine kommetjes.
Was de snoeptomaatjes en verdeel eveneens over de 4 kommetjes.
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze en plet met een vork.
Verdeel de geplette eieren eveneens over de vier kommetjes.
Verdeel hierover de gerookte zalmblokjes en de rivierkreeftjes.
Voeg aan elk kommetje 1 el light cocktailsaus toe.
Werk af met een snoeptomaatje en wat geraspte peterselie.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren