Trio van desserts

trio-van-desserts

Ingrediënten (voor 4 personen):

Bereidingswijze:

Breng de soyamelk aan de kook samen met de dessertrijst, de zoetstof en de Canderel vanilla en laat dit op een laag vuurtje gedurende 40 minuten gaarkoken onder voortdurend omroeren.
Haal van het vuur, meng er het blikje gemengd fruit op sap onder en verdeel over 4 mini glaasjes.
Verdeel de chocomousse over 4 mini-glaasjes, verkruimel een beetje speculaas over en werk af met een hazelnoot.
Verdeel de speculaasmousse over de 4 glaasjes en werk eveneens af met een beetje verkruimelde speculaas.
Neem 4 rechthoekige bordjes en zet op elk bordje een mini glaasje chocomousse, een mini glaasje speculaasmousse en een mini glaasje rijspap en dien op.
Geniet van dit feestelijk dessertje!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren